torsdag 20. februar 2020

Torsdagsquiz 6 - 20.februar 2020

Under følgjer resultat, spørsmål og svar.

20 makalause lag deltok og snittscoren var denne gong på beskjedne 64,4 poeng. Kun fem av 20 lag kom seg over 70 poeng.

Vinnar av kinobillettar: Sissel frå Lex Lodney
Vinnar av konsertbillett (Myhres PPT 6. mars): Vannverket (Bord 2)

Etter rapportane hadde Sverre denne kvelden laga ein utfordrande og vrien quiz. Det visast att på poengfangsten til laga. Tankevekkar: Kven i all verda er det som veit at nevøane til Mikke Mus heiter Tipp og Topp? Sært. Og at det ligg ei øy kalla Madagaskar utanfor Afrika? Eg trudde det var ein Disneyfim. At Topp 5 laga bomma på så mange som 29 spørsmål (totalt), seier sitt til at nivået må ha vert litt i overkant. Uansett er det å anta at dei tjue laga (fullt hus på Arena) likevel hadde ein triveleg kveld med godt i glaset og stand-up frå quizverten. Det ryktast òg at Geir såg veldig bra ut denne kvelden.

Nok ein gong triveleg med nye lag på quiz. Geirstagram var eitt av dei. Her hadde Geir sett saman eit svorsk lag av alle sine glupaste servitriser. Dei enda på ein imponerande 19.plass, og var nok godt nøgd med det. Eit anna av dei nye laga var Sørebøs Flatbankere. Det er nærliggjande å tru at dette laget munnar ut frå selskapet Skye, som held til i hjarta av Vikjo. Ein gjeng datanerdar der altså. Både kyrkjer, Afrika og anna quizknask må uansett ha falt i smak hos denne brillefine gjengen. Dei hamna nemleg på ein fin sølvplass, kun slått av dei eigentlege laget til togentusiasten Sørebø sjølv. Spørs om han vert tatt inn igjen i varmen til QF til neste quiz.

I kampen om tredjeplassen utkonkurrerte HBO rivalane BJoP med knappast muleg margin. Lik score, men best på biletearket.

I samandraget hala QF litt innpå BJoP. No skiller det berre seks poeng etter seks quizar. HBO heng òg med, dei er kun ni poeng bak QF.

Quizvert var Sverre, med Alena og Geir i baren.

Quiz nummer sju vert om seks dagar: torsdag 27. februar. Då er Sverre på plass nok ein gong.

Resultat quiz 6 av 14 våren 2020 - 20.februar:
(Trykk på bileta for større visning)

Samanlagt:

Alle spørsmål med fasit:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar