fredag 8. november 2019

Torsdagsquiz 9 - 7.november 2019

Under følgjer resultat, spørsmål og svar.

14 opplagte(?) lag deltok og snittscoren var denne gong på sjokkerande 48,2 poeng. Kun seks gode lag kom seg over 50 poeng.

Rop Ut Quizen halvvegs vart ein duell mellom Ellen frå Quizzedillas og Einar frå QF. Ellen var skarpast og kjappast i finalen med god kunnskap om russisk 1800-tals litteratur. Premie: To kinobillettar.

Det vart ein tung quiz for fleire av laga denne kvelden. Enkelte hadde om muleg gjort det endo litt verre for seg sjølv med tanke på å kjempa om edelt metall. LAMP AS stilte nemleg med 10 deltakerar på laget og fekk dermed 4 minuspoeng. Ville dei ekstra personane på laget bidra med nok poeng til at det var verdt det?

Halvvegs var det QF som hadde kome best i gong. Full pott på andrearket var spesielt imponerande. Dei skulle likevel få det tøft på siste halvdel. Med kun 31 poeng av dei 48 mulege måtte dei sjå seg forbigått av to lag, og dermed ta til takke med tredjeplassen.

Dei Sporadiske imponerte med tosifra antal poeng på samtlege ark. Det enda i 60 poeng totalt, noko som heldt til ein fin andreplass. Med sesongens femte topplassering var det Bjelland Juletre og Pyntegrønt som tok tilbake hegemoniet denne kvelden. Alt rett på tredjearket var rått. Spesielt god timing for gjengen å henta inn ein bibliotekar når eine tema var Norsk Litteratur. Dei var òg gode på fjerdearket med kun éin feil, samt eit godkjent bileteark. Det heldt i massevis og dei kunne landa på 66 poeng og god margin ned til Dei Sporadiske. Gratulera!

Sidan det ikkje vart noko av noko ekstrapremie førre torsdag, vart det premie til to lag denne gong. Toppetasjen vart trekt ut som vinnar av ein gratisbillett til konsert med Valentourettes neste fredag, medan Sviskene vann ein gratisbillett til Vamp sin konsert 6.desember. God fornøyelse!

Quizvert og barsjef var Jon, med servitør Alena og Vilde som skrubbetøs i oppvasken.

Vel møtt igjen til haustsesongens tiande quiz førstkomande torsdag 14.november med Sverre.

God helg!

Resultat quiz 9 av 14 hausten 2019 - 7.november:
(Trykk på bileta for større visning)

Samanlagt:Alle spørsmål med fasit:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar