søndag 11. november 2018

Torsdagsquiz 10 - 08.november 2018

Under følgjer resultat, spørsmål og svar.

21 lure lag deltok og snittscoren var denne gong på godkjente 58,4 poeng av totalt 80 mulege. 10 lag kom seg over 60 poeng denne gong.

Tre lag tok full pott på førstearket: HBO, BJoP og LL. Dei er altså ikkje topp 3 i samandraget for ingenting. Snittet enda på snaue 13 poeng, noko som vitnar om at dei fleste laga følgjer godt med.

Ingen lag tok full pott på andrearket, men tre lag henta 17 av 18 poeng: HBO, Dei Sporadiske og Quizzedillas. Snitt på 14,6 er meget sterkt. Eller var det for lett? Kva Geir(?) spelte av musikk er ikkje godt å seie, sidan dette aldri vart rapport inn til underteikna. Men lett var det nok, som vanleg. Hehe.

Halvvegs leia HBO med 33 av 34 poeng.

Rop Ut Quizen vart ein kamp mellom Egil frå Dvergkastarane og Mads frå Lex Lodney. Her var det Egil som drog det lengste strået i finalen. Han fekk spørsmål om kva namnet på munken i Robin Hood heiter. Noko han visste: Broder Tuck. Som vanleg var det to kinobillettar i premie. Grattis!

Litt lavare score vart det på tredjearket som denne kvelden handla om fløtemat (eller fløytemat om du og eg vil) og kort. Det vart altså ikkje nok kortspel på quizen frå veka før. Mest truleg til A Walk in the Park si store gleda. Snittet enda på 10,6. Best var nok ein gong HBO. Dei tok 14 av 16 poeng. QF nest best med 13p.

Også på Lett Blanding var det fleire lag som sleit. Snittet på snaue 10 poeng vitna om fleire ekle spørsmål. Best ut kom HBO og BJoP med sine 13 poeng.

På bileta imponerte BJoP med sitt fulle hus. Også Dei Sporadiske og Har Det På Tunga var gode med sine 14 rette. Snittet enda på 10,4 poeng.

Totalt var HBO tilbake på topp med fine 71 poeng. Dei enda poenget føre BJoP og med Dei Sporadiske på ein gledeleg tredjeplass med 68 poeng.

I samandraget tok HBO tilbake leiinga. Dei har no 3 poeng å gå på til BJoP med fire quizar att før jul.

Ekstrapremien gjekk i kveld til Noregs Mål og Assistlag. Dei fekk med seg gratisbillett til Morten Abel sin konsert på Arena torsdag 15.november. God fornøyelse!

Quizvert var Sverre, med mest truleg Geir som barsjef og Marie som servitør.

Takk for ein fisefin kveld og velkomen att torsdag 22.november til ny quiz!

Resultat quiz 10 av 14 hausten 2018 - 08.november:
(Trykk på bileta for større visning)

Samanlagtstilling etter 10 av 14 rundar:

Alle spørsmål med fasit:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar