søndag 2. desember 2018

Torsdagsquiz 12 - 29.november 2018

Under følgjer resultat, spørsmål og svar.

16 vakre lag deltok og snittscoren var denne gong på sterke 63,8 poeng av totalt 80 mulege. Heile tolv av laga kom seg over 60 poeng denne gong.

Ingen lag med full pott på dei to første arka denne kvelden, men både AWitP og QF makta 15 av 16 poeng på førstearket. På ark nummer to var det utrulig nok Har Det På Tunga som var best med sine 17 poeng. Det må ha vert 70-talsmusikken som fall i smak her. Halvvegs var det nevnte AWitP og QF som leia med 31 poeng.

Rop Ut Quizen vart ein finale mellom Trine frå BJoP og Oddmund frå HBO. Kven som vann finalen og kva spørsmålet var seier rapportane ingen som helst ting om. Men underteikna antar at ein av kandidatane vann, at kinobillettar vart delt ut og at det vart applaus.

På ark 3 var tema denne kvelden Costa og Det Nærmar Seg Jul. Best av laga var Lex Lodney som svara rett på alle spørsmål og dermed henta 16 poeng. Heile seks lag tok 15 poeng. Med eit snitt på over 14 poeng må vel dette ha vert altfor lett?

To lag tok full pott på Lett Blanding: QF og HBO. Også her var snittet bra med 12,5 poeng.

På biletearket enda snittet på greie 11,9 poeng og to lag hadde alle 15 rett: AWitP og BJoP.

Totalt var det heile fem lag som kom seg over sterke 70 poeng denne kvelden. BJoP måtte ta til takke med ein tredjeplass, medan QF tok sølvet. Sigeren gjekk denne kvelden svært så gledeleg til superjentene på A Walk in the Park. Endeleg kunne det seiast at lagnamnet passa. Grattis jenter!

Ekstrapremien gjekk i kveld til Quizzvazz. Dei fekk med seg ein gratisbillett til konserten på Arena tredje juledag. God fornøyelse!

Quizvert var Sverre. Det antas at det var både bartender og servitør til stades òg.

Takk for ein diffus kveld og velkomen att torsdag 6.desember til sesongens nest siste quiz!

Resultat quiz 12 av 14 hausten 2018 - 29.november:
(Trykk på bileta for større visning)Samanlagtstilling etter 12 av 14 rundar:
Alle spørsmål med fasit:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar