søndag 7. oktober 2018

Torsdagsquiz 5 - 04.oktober 2018

Under følgjer resultat, spørsmål og svar.

21 skarpe lag deltok og snittscoren var denne gong på smått utrulege 62 poeng av totalt 80 mulege. Heile 14 smarte lag kom seg over 60 poeng.

Det vart atter ein gong ny deltakarrekord for hausten. 21 lag hadde funne vegen til Arena i kveld. Strålande!

Det er løye med det, men annakvar veke er altså quizen betrakteleg enklare. Hehe. Og det enda med svært mykje gode scorar i kveld.

Best på førstearket var som vanleg Lex Lodney med full pott, 16 poeng. Hakk i hæl følgte Sviskene, som hadde tatt oppmodinga frå sist, og skjerpa seg skikkelig. 15 poeng er sterkt! Bravo! Også god utteljing frå HBO, Bedre Seint Enn Sist og Har Det På Tunga med 14 poeng.

På musikk/underholdning var det Dei Sporadiske som strålte. 18 poeng og full pott er fenomenalt! Ingen andre lag i nærleiken av å vere like gode her, men pluss i margen til det nye laget Norges Mål og Assistlag med fine 16 poeng. Heile åtte lag prikka inn 15 rette svar.

Rop Ut Quizen vart ein kamp mellom Line frå QF og Vidar frå BJoP. I finalen var det den sympatiske visesongaren som hadde best peiling på tibetansk. Den avskyelege snømannen vert nemleg kalla yeti i Tibet. Godt levert og god tur på kino gode mann!

Halvvegs var det delt leiing mellom Lex Lodney og Dei Sporadiske med 31 poeng. Poenget bak følgte Sviskene.

Ark 3 handla i kveld om Italia og Sport. Dette vart alt for lett for Lex Lodney. Nok ein gong full pott og 16 poeng. Også god innsats av Dei Sporadiske, BJoP, Tors Utvalgte og Har Det På Tunga som alle kom frå det med éin liten feil.

På Lett Blanding var det også svært god innsats frå laga. Samtlege lag med 10 poeng eller betre. Heile fire lag kunne alt og henta 15 poeng: Lex Lodney, HBO, BJoP og Dei Hjelpelause.

På biletearket var det tre lag som briljerte: Fonna i Krise, QF og Har Det På Tunga. 15 av 15 poeng. Imponerande!

Totalt var det ingenting å gjere med superlaget Lex Lodney. Med tre poeng tapt på andrearket og éitt poeng tapt på biletearket var dei svært nære maxscore i kveld. 76 poeng av 80 mulege er rått. Grattis med fabelaktig innsats og ein svært fortent siger fine folk! Andreplassen i kveld gjekk til den kjekke gjengen på Dei Sporadiske. Veldig gledeleg at dei melder seg på i kampen om pallplassane! Siste lag på pallen vart HBO, som dermed held på samanlagtleiinga si. Dei siste sesongars to store samanlagtkanoner, BJoP og QF, var i kveld altså ikkje å finna på pallen. Når skjedde det sist?!

Ekstrapremien gjekk i kveld til eit av haustens nye lag: Mike Hunts. Dei fekk to gratisbillettar til Powerslaves sin Iron Maiden tributekonsert på Arena fredag 5.oktober.

Quizvert var Sverre, med Geir som barsjef og Marie som servitør.

Takk for ein intelligent kveld!

Resultat quiz 5 av 14 hausten 2018 - 05.oktober:
(Trykk på bileta for større visning)


Samanlagtstilling etter 5 av 14 rundar:


Alle spørsmål med fasit:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar